Párečky v župánku

Klasická pochoutka, když použijete co nejlepší uzeninu. Já je dělám z Eso párků, vyrábějí je v Milovicích, obsahují hodně masa, jsou krátké a tak se výborně hodí.

Suroviny – malé slabé párečky, listové těsto, plnotučná hořčice, vejce

Postup – listové těsto vyválíme nebo použijeme již vyválené chlazené, vykrojíme obdélník podle velikosti párků, potřeme hořčicí a nakrájíme na pásky široké asi 2 cm. Každý párek spirálovitě ovineme těstem tak, aby se pruhy trochu překrývaly. Poklademe na pečící plech vyložený papírem na pečení, potřeme rozšlehaným vajíčkem a upečeme v předehřáté troubě. Podáváme se zeleninovým salátem.

Párečky v župánku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *