Smoothie – švestky, jablko, kivi

Nabízím další kombinaci nápoje, tentokrát samé ovoce. Dala jsem 1 oloupané kivi, 1 celé větší, neloupané jablko, 10 švestek a hrnek vody. Vše jsem umixovala, ochutnala a již nic nepřidávala. Chuťově moc dobré, podle mě není třeba doslazovat nebo kořenit.Smoothie - švestky, kivi, jablko

2 komentáře u „Smoothie – švestky, jablko, kivi

  1. Jiřina

    Zdravím Vás, Alenko.

    Také už dělám delší dobu něco takového podobného každý den pro moji maminku. Používám různé druhy ovoce v různých kombinacích.

    Rozmixuji např. červený meloun, broskev, meruňku, nebo další verze např. jablko, kompotovanou broskev, mandarinku. Podle potřeby někdy ředím, někdy nemusím, např. s tím melounem není třeba.

    1. Alena Autor příspěvku

      Dobrý den, Jiřinko,

      ona to nebude žádná převratná novinka, to jen v poslední době se o těchto nápojích hodně píše. My jsme si mixovali hlavně jahody nebo rybíz v kombinaci s letními jablky. Ale nové pro mě je, že přidávám bylinky nebo různé druhy salátů, což by mě dříve nenapadlo. Dnes to propagují hlavně vegetariáni, tvrdí, že je to nejzdravější snídaně, někteří ani nic jiného nesnídají. Nevím, já to konzumuji spíše během dne, většinou mívám hustotu jeko dětskou přesnídávku, jím lžičkou. Ale některé naředím více a pak je z toho ten správný smoothie:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *