2 komentáře u „Patchworková deka

  1. Dáša

    Alenko, ta je nádherná. To bude dáreček. Přiznejte se, že už Vám v hlavě víří další nápady. Co jste použila jako střední vrstvu?

  2. Alena Autor příspěvku

    Dášo, díky, jak jsem psala Jiřince, dokonalá ani zdaleka není, ale nevadí. Látku na větší čtverce jsem kupovala u Mráze, tam jsem se s nimi radila i o výplni. Poradili mi rouno, není moc silné, ale je teplé. Ostatní jsem měla doma. Muž jen koukal, když jsem mu stříhala košile, které neměl několik let na sobě -:) Spojovala jsem vršek s rounem a pak jsem přišívala spodek, koupila jsem nakonec flanel. Ale měla jsem deku širší než je šíře flanelu, tak jsem nastavila spodek a pak mi nezbylo na lem, koupila jsem v galanterii proužek na začištění, vrchní stranu jsem pak přišívala ručně, protože to už bylo na můj předpotopní stroj moc. Odmítl pracovat.

    Došila jsem v pátek, dneska jsem fotila, protože včera bylo hezky, tak jsem byla na zahradě. A dneska odpoledne prší, vrhla jsem se do další, pro přítele dcery. Alenčinu jsem pojala dívčí, s kytičkami, Martinovi připravuji trochu do zelena a hněda. Odpoledne jsem začala řezat čtverečky-:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *