Těstoviny s mletým masem a rajčaty

Suroviny – mleté maso, sůl, mletý pepř, olej, cibule, plechovka rajčat, zakysaná smetana

Postup – na oleji osmažíme kostičky cibule, pak vložíme mleté maso a opékáme, až změní barvu a postupně ho při míchání rozdělujeme na menší části. Pak osolíme, opepříme, vlijeme rajčata a dusíme. Je-li třeba, podlijeme trochou vývaru. Když je maso měkké a rajčata rozvařená, dochutíme kořením, můžeme přidat tymián nebo dobromysl , já nedávám, manžel toto koření nemá rád. Nakonec zjemníme zakysanou smetanou a necháme přejít varem. Podáváme s vařenými těstovinami.Těstoviny s mletým masem a rajčaty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *