Krůtí plátek se žampiony a vejci

Suroviny – krůtí řízky, žampiony, plátky šunky, růžičky vařeného květáku, máslo, sůl, mletý pepř, mletý kmín

Postup – maso osolíme a opepříme. Na oleji ho z obou stran orestujeme a odložíme na teplé místo. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Vhodíme je do výpeku, osolíme a poprášíme kmínem. Chvilku podusíme, přidáme květákové růžičky. Na másle opečeme plátky šunky a vyndáme je. Potom na tutéž pánev nalijeme rozšlehaná a osolená vejce a mícháme do ztuhnutí. Plátek masa doplníme doplníme žampionovou směsí a přiložíme v plátku šunky zabalená míchaná vajíčka. Krůtí se žampiony a vejci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *