Vánoční přání

Všem návštěvníkům stránek přeji klidné a spokojené vánoční svátky, do nového roku 2017 hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. Ať se vám splní vše, co si budete přát. Vánoční cukroví 2016

3 komentáře u „Vánoční přání

  1. Jiřina Tabášková

    Milá Alenko, to cukrovíčko je přímo pastva pro oči, o tom, jak chutná, si nechám zdát. Byla jsem zvědavá, jestli Též jsem kdysi pekla docela dost druhů i ve větším množství, ale vašeho počtu jsem určitě nikdy nedosáhla. Letos jsem se držela tradice, která říká, že má být napečeno devatero druhům dávky jsem úměrně zmenšovala na polovinu a někdy i na třetinu.

    Byla jsem zvědavá, jestli i letos nějaké vánoční cukroví a obrázky tady zveřejníte, ráda jsem se podívala, prohlédla jsem si je, i ta vyšívaná přáníčka, a moc mě potěšilo, že jedno z nich mám právě teď před sebou na mém psacím stole u počítače.

    Mějte pěkné svátky!

    Jiřina

    Jiřina

  2. Eva Sponerová

    Objevila jsem Vaše cukroví na internetu a chtěla jsem se zeptat, zda by bylo možné Vás poprosit o upečení této nádhery. Ale asi se ozývám pozdě. Děkuji Sponerová

  3. Alena Autor příspěvku

    Dobrý večer,
    těší mě, že se Vám cukroví líbí, ale zklamu Vás. Ne proto, že by bylo pozdě. Já peču pouze v rámci rodiny, ne na objednávku. Žádostí dostávám hodně, ať už na vánoční nebo velikonoční cukroví, ale protože pečení nemůžu provozovat bez povolení, a v mém důchodovém věku už je na něj pozdě, musím zájemcům odříci.
    Mohu Vám ale poradit, pokud se do pečení pustíte sama. Není to nic složitého, pouze to chce dostatek trpělivosti a času. Nemusíte jich péct 40 druhů jako já, stačí několik, které Vás něčím zaujmou. Přikládám odkaz na článek, který jsem o pečení u nás sepsala pro internetový časopis Čekanka. Jsou v něm mé rady, tak jak jsem je posbírala během víc jak 40letého pečení cukroví.
    Přeji hodně úspěchu a radosti z pečení, pokud se do něj vrhnete, nabízím i radu, pokud budete potřebovat.

    Alena

    http://dortiky.happz.cz/index.php/2018/01/pecete-pecte-ja-jiz-pecu/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *