Lečo

Suroviny – 334 g zelené papriky, 88 g červené papriky, 442 g rajčat, 126 g gothajského salámu, 138 g cibule, 2ks – 47 g bílků, 2 vejce – 82 g, sůl, mletý pepř

Postup – všechnu zeleninu i salám nakrájíme na proužky nebo kostičky. Vsypeme do hrnce, přikryjeme a dusíme doměkka. Většinou není třeba podlévat, ke konci dušení pokličku sundáme a vydusíme většinu vody ze zeleniny. Nakonec vlijeme rozšlehaná vajíčka s bílky,  řádně promícháme a necháme je ztuhnout.

100 g hotového pokrmu obsahuje – 435 kJ – 4,28 g bílkovin – 5,60 g sacharidů – 6,41 g tuků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *