Slepované sušenky s míchanou moukou

Promíchala jsem tři druhy mouky – pšeničnou, kokosovou a lněnou. Cílem bylo  dosáhnout menší množství sacharidů v sušenkách. Pokud hlídáte sacharidy, neslepujte marmeládou, ale spíše tučným  tvarohem nebo ještě lépe mascarpone. Potom ale spojte pouze množství, které najednou sníte, jinak se vám sušenky promáčejí a nebudou tak dobré.

Suroviny – 40 g lněné mouky, 40 g kokosové mouky, 100 g pšeničné hladké mouky, 50 g třtinového cukru, 1 lžička mletého perníkového koření, 140 g másla

Postup – všechny suroviny spojíme na vále v těsto. Hned můžeme vyvalovat a vykrajovat tvary, pečeme na pečícím papíře, můžeme po vychladnutí spojit marmeládou…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *