Příloha z kedlubny a celeru LC

Suroviny – celer, kedlubna, jarní cibulka (pažitka, petrželka ), cibule, ghí, sůl, pepř

Zeleninová příloha z kedlubny a celeru,  jinou jsem doma již neměla.  Je to jednoduché a rychlé doplnění jakéhokoli masa. Můžete použít i jiné druhy, podle možností.

Obě zeleniny přibližně ve stejném poměru jsem nahrubo nastrouhala. Jednu menší cibuli jsem nakrájela nadrobno a na lžičce ghí opekla do zlatova. Pak jsem přidala zeleninu, promíchala, přikryla pokličkou a chvilku dusila. Když bylo obojí měkké, vmíchala jsem kolečka jarní cibulky, ale stačí i pažitka nebo petrželka. Podle chuti jsem osolila a poprášila čerstvě mletým pepřem. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *