Suroviny – 250 g hladké mouky, 100 g krupicového cukru, 2 čokoládové pudinkové prášky, 20 g holandského kakaa, 1 žloutek, 220 g másla
Krém – 1 karamelové čokoládové mléko, 250 g másla
Na dokončení – 50 g Figaro čokoláda na vaření, asi 20 g ztuženého tuku
Postup – suroviny na těsto smícháme a vypracujeme nedělící se těsto. necháme ho do druhého dne odpočinout. Potom vyvalujeme a vykrajujeme tvary, u poloviny z nich vykrojíme střed. Upečeme, slepujeme krémem, namáčíme do čokoládové polevy.
Na krém si necháme povolit máslo, mléko vyndáme z plechovky a promícháme. Také ho necháme v pokojové teplotě. Potom ho po částech přidáváme do másla a ušleháme krém. Na spojování ho vložíme po částech do sáčku s hubičkou a stříkáme na polovinu korpusů. Přiložíme druhou vykrojenou část a jemně spojíme. Potom jednotlivé kousky namáčíme do vlažné čokolády a necháme oschnout.