Plněná topinka

Trochu nezvyklé topinky, ale moc dobré a pěkně vypadají, lze použít různá uzenina i sýry.

Suroviny – plátky staršího chleba, vejce, olej, tavený sýr, plátky šunky nebo salámu, zeleninu na ozdobení topinek

Postup – u plátku chleba vykrojíme asi centimetrový okraj a vykrojenou kůrku položíme do rozpáleného  oleje. Vejce si rozšleháme v hrnečku, trochu osolíme a nalijeme do vykrojené kůrky na pánev.  Vykrojený střed chleba pomažeme sýrem a poklademe plátkem šunky. Takto připravený chléb vrátíme na své místo, až bude vajíčko ztuhlé, celou topinku otočíme a osmažíme i z druhé strany. Podáváme se zeleninovým salátem.

Plněná topinka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *