Bruschetta

Několik hodin dopředu si připravuji rajčata na obložení toastů. Prolnou se chutě a jsou pak lepší. může se i den dopředu, nic se jim nestane.

Připravte si rajčata, čerstvou bazalku, sůl, pepř, česnek, olivový olej a plátky veky nebo toustového chleba. Pečivo opečeme bez oleje na pánvi nebo v troubě. Teplé plátky chleba pomašlujeme olivovým olejem a  navršíme na ně rajčatovou směs.

Tu si připravíme nakrájením rajčat na malé kostičky. Přidáme lístky bazalky, utřený česnek, sůl, pepř. Kořeňte opatrně, záleží na množství rajčat, která použijete, a také na vaší chuti. Těžko se to dopředu odhaduje. Nechte směs proležet a pak můžete ještě dokořenit nebo přidat i trochu česneku. Bruschetta

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *