Výborné využití zbylých bílků, pusinky slepuji perníkovou náplní a slepené je po obvodu obaluji v oříšcích.
Suroviny na kokosky – 180g cukru krupice, 3 bílky, trochu citronové šťávy, 70g mletého kokosu
Suroviny na náplň – 150g másla, 80g moučkového cukru, 2 žloutky, 200g perníku, 100g strouhaných ořechů, rum, 2 lžíce rybízové marmelády
Postup – bílky ušleháme do hustého sněhu, přidáme trochu citronové šťávy a zašleháme cukr. Nakonec vmícháme jemný kokos. Hmotu přendáme do sáčku se zdobící trubičkou a stříkáme na plech s papírem na pečení malé pusinky. Pečeme asi při 160stupních až půjdou pusinky lehce sloupnout z papíru, asi tak 20minut.
Postup na náplň – nastrouháme tvrdý perník na strouhání, ořechy zvlhčíme rumem. Utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky, přidáme marmeládu, potom ořechy a perník. Ochutíme rumem nebo můžeme přidat více marmelády. Záleží také na konzistenci, výsledná náplň je hladká, měkká a vonící perníkem a lehce rumem.