Klasické linecké těsto, náplň je s likérem, který krém krásně dochutí.
Suroviny na těsto – 300g polohrubé mouky, 200g másla, 100g moučkového cukru, 1 žloutek
Suroviny na krém – 150g másla, 60g moučkového cukru, čokoládový likér Canari
Suroviny na dokončení – čokoláda na vaření, kousek ztuženého tuku, sušené mango
Postup – ze surovin zpracujeme těsto, necháme odležet. Pak vykrajujeme obdélníčky a upečeme je.
Na krém si necháme změknout máslo, přidáme prosátý moučkový cukr a utřeme v hladký krém. Potom po kapkách přidáváme likér a tím krém ochutíme.Na polevu rozpustíme čokoládu s tukem a po slepení potřeme jednotlivé kousky cukroví. Na zdobení si připravíme sušené mango a z jeho plochých kousků vykrájíme hvězdičky.