Suroviny – 3 vejce, půl hrnku cukru, čtvrt hrnku oleje, 1 – 2 hrnky polohrubé mouky, půl nebo 1 pečivový kypřící prášek, 1 vanilkový pudink, 1 menší plechovka ananasového kompotu, špetka soli
Podle množství ananasové šťávy si určete množství mouky. Těsto s moukou má být trochu hustší, pak ho nadlehčí a trochu povolí ušlehané bílky.
Ovoce necháme na sítku okapat a pak ho nakrájíme na drobné kostičky. Žloutky utřeme s cukrem, po částech při tření přiléváme olej, potom pudinkový prášek, po řádném promíchání šťávu z kompotu a mouku s kypřícím práškem. Množství si určíme podle použité mouky. Nakonec vmícháme tuhý bílkový sníh, který ušleháme se špetkou soli. Po částečném promícháme vložíme kousky ovoce a vše jemně vymícháme. Pečeme pomalu v bábovkové formě. Po upečení vyklopíme na mřížku a necháme vystydnout.