Suroviny – 2 vejce, 150 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 200 ml smetany na šlehání, 170 g hladké mouky, 2 lžičky pečivového kypřícího prášku
Náplň – 300 g měkkého tučného tvarohu v kostce, 120 g moučkového cukru, 2 vanilkové cukry, 200 ml smetany na šlehání, 1 ananasový kompot – kolečka
Postup – vyšleháme smetanu do pevné pěny. Potom šleháme vajíčka s cukry, přimícháme tuhou smetanu a nakonec lehce vmícháme mouku s práškem. Těsto rozetřeme na pečicí plech s papírem na pečení a upečeme dorůžova. Po vytažení z trouby plát pocukrujeme, překlopíme na utěrku, stáhneme papír a zarolujeme.
Tvaroh rozšleháme s cukry. Smetanu ušleháme a zlehka ji vmícháme do tvarohu. Asi polovinu koleček nakrájíme na menší kousky.
Roládu rozvineme, potřeme náplní, poklademe kousky ananasu a svineme. Při podávání pocukrujeme a dozdobíme kolečky ananasu.