Suroviny – 250 g tvarohu v kelímku, 2 lžíce sezamových semínek, 2 lžíce lněných semínek, 2 lžíce loupaných dýňových semínek, 1 lžíci medu, asi 4 lžíce jemných ovesných vloček
Postup – v misce promícháme všechny suroviny, vloček dáme tolik, abychom mohli vytvořit kuličky. Jde to dobře, není třeba si máčet ruce. Kuličky na plechu s papírem upečeme, pekla jsem 20 minut a zdají se být hotové. Ochutnala jsem je, moc dobře se to nepozná, kdy jsou, ale u nás dlouho nevydrží, Cirince moc chutnají.
Milá Alenko, ta Vaše Cirinka se ale má! Už od pohledu ty kuličky vypadají jako jedna chuť!
Jiřina
Jiřinko, díky za komentář, Cirinka se má dobře, kuličky má jen tak na chuť, hlavní je maso, to se na něj vrhá, jako by týden nejedla. A kdyby měly kuličky více medu, určitě byste si je také dala. Tyto jsou takové méně sladké a převažuje tvarohová chuť. Ale včera jsem s Cirinkou ochutnávala, ani se nezlobila, že jí ujídám-:). Ona ví, že jí zase něco dobrého upeču.