Suroviny na korpus – 5 vajec, 200 g cukru, 5 lžic oleje, 200 g polohrubé mouky
Suroviny na krém – 250 g másla, 500 g tučného tvarohu v kostce, 250 g moučkového cukru, zrníčka z vanilkového lusku nebo 2 vanilkové cukry
Na dokončení – 1 velký broskvový kompot, 1 velký ananasový kompot, 500 g vína, 3 kivi, 2 sáčky bílého dortového želé, 80 g cukru, šlehačka 33 %
Postup – nejprve upečeme korpus. Bílky ušleháme se špetkou soli, do tuhých postupně zašleháváme cukr, žloutky, olej a nakonec lehce vmícháme mouku. Těsto vlijeme na velký plech a upečeme.
Máslo necháme povolit, pak ho ušleháme s cukrem a vanilkou. Po částech zašleháváme tvaroh.
Ovoce vyndáme z plechovek a necháme ho okapat. Šťávu si odložíme stranou. Čerstvé omyjeme a také ho umístíme do cedníku, aby se zbavilo vody. Práškové želé smícháme s cukrem, přidáme půl litr kompotové šťávy, přivedeme k varu, minutu povaříme a odstavíme.
Na piškotový plát natřeme tvarohový krém, poklademe ho nakrájeným ovocem a povrch polijeme ještě teplým želé. Můžeme jednotlivé kostky ozdobit kopečkem šlehačky.