Suroviny na korpus – 3 vejce, 100 g cukru, 3 lžíce oleje, 1 lžíce prosátého kakaa, půl lžičky kypřícího prášku, 100 g polohrubé mouky
Suroviny na krém – 250 ml čerstvého plnotučného mléka, 1 jahodový pudinkový prášek, 4 lžíce cukru, 250 g tučného tvarohu v kelímku
Na dokončení – jahody nebo jiné ovoce, 1 dortové želé, 1 lžíce cukru, 250 ml vody
Postup – vejce ušleháme s cukrem, přidáme olej a po zašlehání lehce vmícháme mouku s práškem a kakaem. Nalijeme do dortové formy a upečeme.
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Vychladíme ho a po částech vmícháme tvaroh.
Ovoce omyjeme a podle druhu nakrájíme na menší části. Na upečený korpus navrstvíme krém, na něj klademe ovoce a vše zalijeme dortovým želé, připraveným podle návodu. Necháme alespoň hodinku vychladit a pak můžeme krájet na řezy.