Suroviny – 180 g hladké mouky, 140 g másla, 2 žloutky, 40 g mletých vlašských ořechů, 90 g moučkového cukru
Suroviny na nádivku – 25 g mletého kokosu, 25 g mletých pekanových ořechů, 30 g moučkového cukru, rum
Postup na náplň – smícháme sypké suroviny a přidáme tolik rumu, abychom získali náplň, která bude trochu držet pohromadě a budeme ji moci rukou nacpat do důlků v kuličkách.
Postup – suroviny zpracujeme v těsto a necháme ho den odpočinout. Potom z něj tvarujeme menší kuličky, do kterých uděláme důlek dřevěným náčiním. Já jsem použila konec malého válečku na těsto. Důlek naplníme náplní, nabíráme ji jako špetku. Naplněné koláčky skládáme na plech s papírem na pečení a upečeme.