Suroviny na těsto – 125 g kokosové mouky, 125 g mandlové mouky, 2 vejce – 117 g, 1 lžička kypřícího prášku do pečiva, 4 lžíce – 158 g bílého jogurtu 3,5% tuku, 38 g kokosového mléka
Suroviny na tvarohovou náplň – 246 g tučného tvarohu v kostce, 10 g sladidla erytritol, 117 g kokosového mléka
Použila jsem borůvky, byly mražené, nerozmrazovala jsem je, ale přímo nasypala na tvaroh. Bylo jich 200 g.
Postup – všechny suroviny na těsto jsem v míse rukou zpracovala a potom jsem ho roztlačila do formy, kterou jsem vyložila pečícím papírem. Na něj jsem rozprostřela tvarohovou nálpň a tu posypala ovocem. Pekla jsem poměrně dlouho, asi 40 minut, je nutné ale hlídat, každá trouba peče jinak. Formu jsem vyndala podle upečeného okraje těsta.
100 g upečeného koláče obsahuje 713 kJ – 8,90 g bílkovin – 7,46 g sacharidů – 10,57 g tuků