Uzeninový letní salát

Salát je výborný vychlazený, syn ho vozí na různé akce kamarádů, má vždy úspěch.

Suroviny – 1 kg kvalitních párků nebo špekáčků, 3 větší cibule, 3 velké sterilované okurky, 1 sklenička sterilované kapie

Suroviny na zálivku – 3 lžíce vinného bílého octa, 3 lžíce oleje, 3 lžíce worčestrové omáčky, 3 lžíce plnotučné hořčice, 3 lžíce ostrého kečupu

Postup – uzeninu nakrájíme na kolečka nebo jiné větší kousky, cibuli na proužky, okurky na kolečka. Na zálivku smícháme všechny suroviny, metličkou promícháme a spojíme. Vše promícháme a necháme, nejlépe do druhého dne, vychladit. Uzeninový salát

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *