Bramborové ražniči s panenkou

Můžete všechny suroviny napíchat na jehly, ale já to většinou nedělám. Nasypu všechny suroviny na velký plech a upeču vše v troubě. Je to rychlejší a lépe se i prolnou jednotlivé chutě, protože během pečení suroviny promíchneme.

Suroviny – brambory, vepřovou panenku, cibuli, zelenou papriku, sůl, pepř, kmín

Postup – na plech nalijeme trochu olivového oleje. Panenku očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme chvilku odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli na větší kousky, papriku na proužky a brambory oškrábeme nebo oloupeme, nakrájíme na plátky a v míse osolíme a pokmínujeme. Všechny suroviny vložíme na plech, promícháme, dbáme, aby vše bylo olejem potřeno. Vložíme do předehřáté trouby a asi půl hodinky pečeme. Bramborové ražniči s panenkou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *