Suroviny – porce lososa, citronová šťáva, sůl, mletý pepř, bílý jogurt, dijonská hořčice, petrželové listy, lístky rozmarýnu
Na fazolky si připravíme smetanu, sůl, mletý bílý pepř a máslo.
Postup – rybu opláchneme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Pak osolíme a opepříme. Jogurt promícháme s hořčicí a přidáme nasekané petrželové a rozmarýnové lístky. Rybu položíme do pekáčku, který jsme vyložili pečícím papírem, dáme ji kůží dolů a na povrch navrstvíme ochucený jogurt. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20-25 minut.
Fazolky opláchneme, odkrojíme obě špičky a nakrájíme na menší kousky. Máslo rozehřejeme a fazolky na něm opečeme. Přilijeme trochu smetany, okořeníme a prohříváme než fazolky změknou, asi 5 minut.