Dezert je podobný tiramisu, ale je jiný krém a obsahuje ovoce. To můžeme dle naší chuti měnit.
Suroviny na krém – 250g mascarpone, 250g tučného tvarohu v kostce, 200ml smetany na šlehání, 1 vanilkový cukr, 100g moučkového cukru, 200g bílé čokolády
Dále potřebujeme – 1 větší balíček cukrářských piškotů, 3 plechovky mandarinkového kompotu
Postup – nejprve si ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu a necháme ji trochu vychladnout. Tvaroh s cukrem ušleháme, mascarpone si nejpvre promícháme samotné a pak vmícháme do tvarohu. Přidáme po lžicích rozpuštěnou čokoládu a nakonec lehce vmícháme ušlehanou šlehačku.
Do větší mísy si dáme vrstvu piškotů, potřeme vrstvou krému a poklademe mandarinkami. Opakujeme, jak nám vystačí suroviny. Vrchní vrstva je krém. Necháme do druhého dne uležet. Před podáváním zdobíme mandarinkami.