Suroviny na korpus – 4 vejce, 160 g krupicového cukru, 140 g polohrubé mouky, 20 g kakaového prášku
Suroviny na krém – 250 g mascarpone, 250 ml smetany na šlehání v domečku, cukr podle chuti, lžíce kukuřičného škrobu
Na dokončení – třešně naložené v rumu
Na korpus šleháme postupně bílky, pak přidáme cukr, žloutky a nakonec lehce vmícháme mouku s kakaem.
Naložené višně necháme odkapat. Do nálevu přidáme asi 100 ml vody, v níž promícháme asi lžíci kukuřičného škrobu, povaříme asi 2 minuty.
Mascarpone se smetanou a cukrem ušleháme a lehce vmícháme rumuvý pudink.
Na upečený korpus navrstvíme část krému, poklademe ho vypeckovanými třešněmi a zbylý krém nastříkáme do mřížky.
