Pečené ražniči

Rychlé, nezdržuji se propícháváním  surovin na špejle, brzy i upečené. Když se pospíchá, ideální.

Suroviny – libové vepřové maso z plece nebo kýty, cibuli, červenou a žlutou papriku, slaninu nebo uzené maso, sůl, pepř, grilovací koření, slunečnicový olej

Postup – v oleji promícháme trochu grilovacího koření,  očistíme maso a nakrájíme na větší kostky, cibuli nakrájíme na kolečka, papriky na proužky, uzené na kostky. Maso osolíme a opepříme, promícháme s ochuceným olejem a necháme chvíli odležet. Pekáč vyložíme pečícím papírem a vložíme všechny připravené suroviny, promícháme je a upečeme v troubě. Pečené ražniči

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *