Zeleninové lečo

Tradiční letní jídlo. Když  potřebuji mít druhý den rychle uvařeno, nakrájím si všechny suroviny do mísy, nechám přikryté do druhého dne a pak vše na oleji podusím. Rozdíl v chuti není žádný.

Suroviny – rajčata, papriky, cibule, olej, sůl, pepř, dobré špekáčky nebo jiný měkký salám, vejce

Postup – zeleninu nakrájíme, cibuli opečeme na oleji do zlatova, přidáme papriku, rajčata a bez podlévání dusíme. Nakrájíme si na kostičky uzeninu a přidáme ji k zelenině. Podusíme, okořeníme, nakonec zalijeme rozkvedlanými vajíčky a vše promícháme, prohřejeme a podáváme. Zeleninové lečo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *