Treska pečená na zelenině

Pečená ryba se zeleninou, to je rychlé a zdravé. Koření používám od firmy Ramram, které je bez glutamánu. Směs pro děti, kterou jsem použila je navíc bez soli. O to víc vynikne chuť koření. Moc ale ryby nekořením, aby se neztratila vůně rybího masa.

Suroviny – treska, neljépe světlá, sůl, bílý pepř, zeleninová směs – cibule, rajčata, různé druhy paprik, cukety, směs na grilování – nejlépe od firmy Ramram, máslo, vývar nebo vodu

Postup – rybu si očistíme, osolíme, opepříme a lehce posypeme grilovacím kořením. Zeleninu si omyjeme a nakrájíme na větší proužky. Promícháme ji, také posypeme kořením a rozložíme na máslem vymazaný pekáč. Na zeleninu rozložíme kousky ryby, poklademe ji plátky másla a společně se zeleninou upečeme. Pečená treska se zeleninou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *