Česnekové maso

Výhodou tohoto pokrmu je, že si jej můžeme připravit den dopředu. Naložíme do nálevu a pak již jenom opečeme. Množství česneku zvolíme podle naší chuti, ale mělo by ho být hodně.

Suroviny – kuřecí plátky, nejlépe z nohou, sůl, olej. Na marinádu – 6 lžic oleje, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worčestru, 2 lžíce kremžské hořčice, 1 větší palička česneku, nejlépe českého.

Postup – maso si očistíme, zbavíme tuku, je-li tam. Osolíme a naložíme do marinády, kterou připravíme smícháním všech surovin. Necháme přikryté do druhého dne odležet a potom smažíme na oleji.Česnekové maso

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *