Pomazánka z červené řepy a celeru

U této pomazánky můžete cibuli nakrájet na kostičky, přidat k nastrouhané zelenině a promíchat vše dohromady nebo s ní posypat namazané pečivo. Já volím druhý postup, prootože nemám ráda, když je cibule červená, nějak mi to vadí:-)

Suroviny – 150g syrové červené řepy, 150g očištěného celeru, 150g přírodního žervé bez jiných přísad, sůl, pepř, cibuli

Postup – řepu a celer nastrouháme najemno. Cibuli nakrájíme na kostičky a buď přidáme k zelenině nebo ji odložíme. Potom přidáme žervé, vše promícháme, ochutíme a necháme chvíli odležet. Mažeme na tmavé pečivo. Pomazánka z červené řepy a celeru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *