Kulaté perníčky polévané čokoládou

Suroviny – 250 g hladké mouky, 200 ml tekutého medu, 85 g změklého másla, 1 lžička kypřícího pečivového prášku, půl lžičky jedlé sody, 2 lžičky perníkového koření

Na dokončení – 100 g mléčné čokolády

Postup – ze surovin zpracujeme těsto a necháme ho v chladu odležet. Potom koulíme kuličky, pokládáme je plech s pečícím papírem a pečeme asi 15 minut. Po vychladnutí namáčíme v rozehřáté mléčné čokoládě.Kulaté perníčkyTy to perníčky nám před velikonocemi přivezl syn z Brna, polil je rumovou polevou a nejenom, že dobře vypadají, ale jsou také moc dobré. Perníčky mého syna

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *