Ovesné hromádky s kandovaným ovocem

Suroviny – 100 g kandované pomerančové kůry nebo jiné ovoce, 100 g másla, 100 g medu, 100 g jemných ovesných vloček, 50 g nasekaných mandlí, 30 g sezamových semínek, vanilkový cukr

Na dokončení budeme potřebovat dortové oplatky.

Postup – máslo rozpustíme, přidáme med, asi dvě minuty povaříme, pak vmícháme i ostatní přísady. Vše řádně rozmícháme a směs necháme vychladnout.

Z oplatek si formičkou vykrájíme kolečka a na ně rukou navrstvíme část směsi. Vytvoříme kopečky, vršky ozdobíme kandovaným ovoce a čokoládovými trubičkami.Ovesné hromádky s kandovaným ovocem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *