4 komentáře u „Dort s kočičkami

  1. Alena Autor příspěvku

    Jiřinko, děkuji za slova chvály, ale já nemodeluji. Možná, že bych to nějak zvládla, ale dceři to jde určitě lépe. Já jen vždy dodělám nějaké malé ozdobičky, ale větší postavičky jsou dílem Alenky. Vždy pod příspěvkem je jeho zařazení, tam můžete vidět, která z nás co vytvořila. Kočičky a jejich hračky jsou označeny jako Dceřino tvoření a v rubrice figurky. Já jsem pekla a pak potahovala a dokončovala. Paní Sylva, pro její dceru je dortík určen, ho již viděla, psala, že to bude těžké do něj zakrojit. Ale toho se nebojím, vždy to zvládli, tak jen aby se holčinám kočičky líbili.

    1. Jiřina

      Alenko, já jsem trochu tušila a předpokládala, že to tak asi je, že je to dílo Vaší dcery, dívala jsem se i na to, do jaké rubriky je dort zařazen, ale nepodívala jsem se již na zařazení těch figurek, kde je napsáno, že je to tvoření Vaší dcery. Opravdu je moc šikovná, vyřiďte jí moji pochvalu.

      1. Alena Autor příspěvku

        Jiřinko, ona si to určitě přečte a jistě ji to potěší. Že to jsou její figurky jsem psala pod fotku s figurkami, dort jsem pak zařadila mezi má dílka. Ono když Alenka u nás něco uvaří nebo upeče, tak to nějak speciálně nerozděluji, bylo by dost nepřehledné. Dávám to ke svým receptům, ale vždy tam napíši, že je to její dílo. Má u sebe zařazeny dorty, které peče pro své známé nebo v rodině, kde žije, figurky, své košíčky a pak začala psát recepty bezlepkové, o které je velký zájem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *