Obalovaný řízek – LC

Na obalování masa používám bramborovou vlákninu, po různých jiných možnostech, jako mleté ořechy, strouhaný sýr, kombinace ořechů a sýru, mi takto připravené maso chutná nejvíc. Použít lze kuřecí  stehenní řízky, krůtí nebo i vepřové.

Dnes jsem připravovala kuřecí stehenní řízky. Maso jsem zbavila větších kousků tuku, osolila a opepřila čerstvě namletým pepřem. Poté ho omočila v rozkvedlaném vajíčku a obalila v bramborové vláknině, smažila jsem na doma škvařeném sádle.

Příloha – velkou červenou papriku jsem nakrájela na proužky, celý svazek jarní cibulky  na kolečka. Na troše ghí jsem zeleninu opekla, hotovou trochu osolila.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *